Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

Monday, December 27, 2010

..masalah demi masalah..


salam semua, mungkin lama sgt caramel menyepikan diri nih
entahlah, bnyk sgt masalah caramel hadapi sepanjang mggu lepas
mungkin salah caramel sendiri jadi mcm nie
maybe tak patut caramel buat blog nie
sebaiknya mendiamkan diri itu lebih baik dari meluahkan segalanya
tapi caramel hanyalah insan yg lemah
insan yg tak pernah lari dari melakukan kesilapan
walaupown caramel sedar apa akibat yg berlaku
tetapi caramel tetap berdegil
akhirnya begini jadinya
sedih betul dan betul-betul tak sangka dye hilang tuk selama-lamanya
tapi rasanya bkan pd dye caramel bersalah
pada kamoo semua juga
caramel minta maaf banyak-banyak
caramel punya sbb yg tertentu jadi mcm nie
mungkin kamoo semua tertanya-tanya kenapa caramel ckap mcm nie
but someday i'll say the truth
yang pergi tetap pergi
tak mungkin akan kembali
tapi tu lar caramel rasa bersalah sgt pd seseorg
and caramel harap sgt2 dye maafkan kesalahan yg caramel lakukan
skrg caramael akn jalani hidup seperti biasa
dan berharap selepas ini pisang takkan berbuah tuk kali kedua

7 comments:

najihah sahami said...

caramel sayang...nape ni..xmo la down2 k..

ok pe ade blog ni, at least caramel leh luahkan perasaan tertekan tu. kan??

NuSaNa NoSa 91 said...

caramel.. sabar ye.. luahkan kt blog nih.. jgn pendam sorang2.. keen tau cmne sakitnya bila asyik memendam, xdiluahkn.. sakit wooo~
btw, mohonlah kekuatan drp-Nya agar kita sntiasa tabah hadapi ujian ini.. mungkin kaffarah dosa kita.. ujian semakin mematangkn kita.. sabar ye caramel?? ^_^

caramel said...

mish: tu lar mish.. caramel mmg pk mcm tu.. caramel ingat bolehlar kongsi masalh ngan kamoo semua.. tpi ada sesetgh salah anggap.. erm.. ade gak dulu rasa nak berenti je jadi blogger taw.. huhuhu..

keen: erm.. betul2.. ok keen.. caramel akn cuba yg terbaek.. thanks,k..

sara said...

makan ais-cream sekejap bagi lupa masalah. jgn buat benda tak elok bg melupakn masalah kay

Diary of Mine said...

alaaa.. asal ni...??? T^T

Nurulezzah said...

tak elok kalau pendam ea caramel . better luahkan je tak kisah menggunakan medium apa2 pun ea . chill :)

yaya said...

caramel , yaya rindu sangat :'( yaya doa caramel bahagia taw , always

Post a Comment